Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οταν ο Μαρκογιαννάκης “φωτογράφιζε” τον Σαμαρά.

ΦΩΤΟ της εφημερίδας “Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ” της 13.12.2000.
“είναι δύσκολο να αποδειχθεί ότι ο κ. Σαμαράς χρηματίστηκε ή όχι, “!!!

Παρ’ όλα αυτά, ο Σαμαράς τον έβαλε πρόεδρο της εξεταστικής για την λίστα.
Ο κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης τον Δεκ. 2000 δήλωσε(σύμφωνα με την εφημ. “Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ” ): “….ο κ. Σαμαράς χρηματίστηκε ή όχι, ….είναι δεδομένο ότι έριξε την τότε κυβέρνηση”.


Ο Α. Σαμαράς μήνυσε τον επίτιμο της Ν.Δ, με αφορμή τις δηλώσεις του ότι ο πρόεδρος της ΠΟΛΑΝ εξαγοράσθηκε από τα διαπλεκόμενα το 1993 με σκοπό την πτώση της κυβέρνησης. δηλαδή ψιλοπράματα !…
Η αρμόδια επιτροπή της βουλής
αρνήθηκε την άρση της ασυλίας του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος σημειωτέον είχε ζητήσει ο ίδιος -την άρση της ασυλίας του- για “να μάθει την αλήθεια ο ελληνικός λαός και να διδαχθεί ο πολιτικός κόσμος”….
Στην Επιτροπή ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τις δηλώσεις ως “πρωτίστως πράξη πολιτικής έκφρασης” , ο Π. Παυλόπουλος εκ μέρους της Ν.Δ ανέφερε ότι όποιος θεωρεί τον εαυτό του θιγέντα να κάνει αγωγή και όχι μήνυση, ο κ. Α. Σκυλάκος του ΚΚΕ είπε ότι πρόκειται για καθαρά πολιτική πράξη, ο κ. Φ. Κουβέλης του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ την χαρακτήρισε ως κλασικού τύπου αντιδικία πολιτικού χαρακτήρα [τόσο ωραία !…
Ο κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης της Ν.Δ που τοποθετήθηκε, επεσήμανε πως είναι δύσκολο να αποδειχθεί ότι ο κ. Σαμαράς χρηματίστηκε ή όχι, τονίζοντας πως είναι δεδομένο ότι ο κ. Σαμαράς έριξε την τότε κυβέρνηση (!…).

Αυτά για να θυμούνται κάποιοι και άλλοι για να μαθαίνουν ….ότι όλοι τους είναι μια “ωραία” πολιτική “οικογένεια” ….κι αν ο λαός περιμένει απ’ αυτούς χαΐρι ….πλανάται -πλάνην θανάτου ..οικτράν- για πολλοστή φορά !….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου