Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Πως "έφτασαν" στο Μέγαρο Μαξίμου οι επιχειρηματίες χορηγοί των ταγμάτων εφόδου

Mπορεί η κάθε αγάμητη πατσαβουρίτσα τηλεπερσόνα του lifestyle καθισμένη απέναντι στον Παναγιώταρο να τον βρίσκει “γλυκούλη” ή να καυλώνει με τα ποντίκια του Κασιδιάρη και λόγω μαλακίας να είναι αθώα του αίματος του Παύλου Φύσσα, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους σεσημασμένους μηντιάρχες και μεγαλοδημοσιογράφους οι οποίοι συστηματικά έχτισαν το προφίλ της Χρυσής Αυγής.

Όποιος δει σε βάθος τα πρόσωπα των ΜΜΕ που ανέλαβαν να ξεπλύνουν από τις μνήμες του Ολοκαυτώματος, του Διστόμου, των Καλαβρύτων, του Κομμένου, θα διαπιστώσει ότι βρίσκονταν σε διετεταγμένη υπηρεσία. Μοχθηροί, ματαιόδοξοι και έρμαια της ακόρεστης δίψας τους για χρήμα έσπευσαν να υλοποιήσουν με βουλιμία τις επιθυμίες των αφεντικών τους, οι οποίοι εντελώς συμπτωματικά είχαν στην διάθεσή τους τάγματα εφόδου, ολόκληρα παραστρατιωτικά τμήματα. Τα περισσότερα από αυτά χτίσθηκαν από τον φόβο του ΣΥΡΙΖΑ-στο ενδεχόμενο τον Μάιο του 2012, η αλανιάρα Ρόζα, ο Ρούντι και ο Σκουρλέτης να πιάσουν τα γιοφύρια και η τράπουλα να μοιραστεί εκ νέου.
Μιλάμε για παραστρατιωτικές οργανώσεις που χρηματοδοτήθηκαν από ισχυρά ονόματα του τόπου ώστε να αποτελέσουν ασπίδα προστασίας στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2012 "καταλάμβανε" την εξουσία.
Γερμανοί δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στην Αθήνα για να ερευνήσουν την φοροδιαφυγή μέσα από την λίστα Λαγκάρντ υποστηρίζουν ότι χώρα που διαθέτει δικό της δορυφόρο παρέδωσε στην ελληνική κυβέρνηση ηχητικές συνομιλίες και φωτογραφικό υλικό ικανό να οδηγήσει στην φυλακή τόσο ισχυρά ονόματα που η σύλληψή τους θα προκαλούσε παγκόσμιο σάλο λόγω των διεθνών δραστηριοτήτων τους και των εισηγμένων σε κορυφαία χρηματιστήρια του κόσμου εταιρειών τους.
Όπως θα θυμούνται οι αναγνώστες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, στα μέσα Ιουλίου του 2013 επρόκειτο να γίνει το περίφημο κοινό υπουργικό συμβούλιο Ελλάδας-Ισραήλ-g2g- στο Τελ Αβιβ. Αυτό προυπέθετε να ταξιδέψει ο Έλληνας πρωθυπουργός και το μισό υπουργικό συμβούλιο στην συγκεκριμένη χώρα. Το Κουρδιστό Πορτοκάλι, πολύ νωρίς, είχε αποκαλύψει ότι το ταξίδι αυτό δεν επρόκειτο να γίνει. Και ο λόγος δεν ήταν άλλος από την προυπόθεση που έθεταν με εβραική επιμονή, υπομονή, συνέπεια και μεθοδικότητα τόσο η κυβέρνηση του Ισραήλ όσο και οι εβραικές οργανώσεις ανά το κόσμο: N
α αντιμετωπισθεί η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, κάτι που καταιδρωμένη και με φρέσκο το αίμα του Παύλου Φύσσα σπεύδει πλέον να κάνει πράξη η κυβέρνηση.
Κι αυτή τη φορά το Μαξίμου δεν έχει άλλοθι: Τα ντοκουμέντα που έχει στα χέρια της η κυβέρνηση για τα επιχειρηματικά συμφέροντα που είναι χορηγοί των ταγμάτων εφόδου δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών για την δράση και τους πόρους τους.
Το αν θα πραγματοποιηθεί αυτή τη φορά το ταξίδι του Σαμαρά και των υπουργών του στο Ισραήλ-ήδη ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την επιτυχή ολοκλήρωσή του-θα το μάθουμε σύντομα. Όπως επίσης κι αν θα γίνει αποδεκτή από την Ισραηλινή κυβέρνηση ολόκληρη η λίστα των Ελλήνων επιχειρηματιών οι οποίοι φιλοδοξούν να συνοδεύουν στο Τελ Αβιβ τον Σαμαρά και τους υπουργούς του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου