Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Παρακαλούνται οι κινητοποιημένοι να ασχοληθούν και με αυτούς που πάνε φυλακή για χρέη


Παρακαλούνται τα κόμματα και οι λοιπές συνιστώσες του οργανωμένου πολιτικού συστήματος να ασχοληθούν και με αυτούς που πάνε ή θα πάνε φυλακή ή πρόκειται να χάσουν το προϊόν του μόχθου μιας ζωής.
Τώρα, που όλα τα κόμματα κινητοποιούνται πάνω σε διάφορα θέματα, ας ασχοληθείτε λίγο και με αυτούς που από ελεύθεροι πολίτες μετατράπηκαν σε “οφειλέτες”, επειδή κυβερνώντες και “αντιπολιτευόμενοι” έχουν εκχωρήσει τη διαχείριση του χρήματος και των ζωών μας σε λίγους διεθνείς ιδιώτες – τραπεζίτες, τους οποίους αποκαλείτε “δανειστές”.

Ως ότου (και αν) ασχοληθείτε, εμείς: Οργάνωση για Αγώνας, ως την Απελευθέρωση της Πατρίδας από τους Δανειστές και την εγκαθίδρυση Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Επικαλούμενοιτο μόνο χρέος που έχουμε αυτό προς τον εαυτό μας, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, τον διπλανό μας, προς την ιστορία μας και προς την Πατρίδα. Το μόνο που μας μένει είναι να ενωθούμε στη βάση των κοινών μας συμφερόντων και να οργανωθούμε, ενεργοποιώντας το δικαίωμα στην αντίσταση, όπως το ορίζει το άρθρο 120 παρ.4 του Συντάγματος: «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου