Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Ο Βασίλης Τουλίκας νέος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας

Γράφει ο Δημήτρης Καβαρλής


Ορκίστηκε τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου  ο Βασίλης Τουλίκας, από την πλειοψηφούσα παράταξη «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», ως  Περιφερειακός Σύμβουλος. Ο κ. Τουλίκας παίρνει τη θέση του Απόστολου Τζιτζικώστα, μετά την εκλογή του τελευταίου ως Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Τουλίκας κατάγεται από την Πέτρα (Λόκοβη) Ολύμπου του Νομού Πιερίας, είναι  Καθηγητής  στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  Ανατολικής  Θεσσαλονίκης,  γραφείο  Ε.Ε.  Ν. Θεσ/νίκης και διδάσκει τα μαθήματα του τομέα των Μηχανολόγων. 


Ως ελεύθερος επαγγελματίας έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με
τη μελέτη, οργάνωση και επίβλεψη εργοταξίων, μηχανολογικών και οικοδομικών έργων. Ως Καθηγητής ασχολείται εκτενώς με θέματα εκπαίδευσης και κατάρτισης καθώς και με την εφαρμογή Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Η πολυετής ενασχόληση με τα κοινά του έχουν προσδώσει   σημαντική εμπειρία στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενώ η μεγάλη του κοινωνική δραστηριότητα έχει αποσπάσει πολλές τιμητικές  διακρίσεις με σημαντικότερη  την ανακήρυξή του σε   Πρέσβη   Ειρήνης   από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ειρήνης και τη Διεθνή Ομοσπονδία για την Παγκόσμια Ειρήνη.
Ο κ. Τζιτζικώστας ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή συνεργασία στο νέο Περιφερειακό Σύμβουλο και συζήτησε μαζί του σχετικά με θέματα λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου