Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Του Θεόδωρου Σαββίδη

Οι Δήμοι μοιάζουν σε σκάφη που περιδινίζονται εν μέσω τρικυμίας.

Η καταστροφική και ευτελής όπως εξελίχθηκε αυτή η περίοδος  κατακρημνίζεται με μεγάλο γδούπο.
Και δε θα μείνει τίποτε όρθιο.

Πολλά τα εγκλήματα και τώρα η τιμωρία επί δικαίων και αδίκων.

Προϋπόθεση για την Ανάσταση είναι η Σταύρωση.

Προϋπόθεση για τη Λύτρωση είναι η Κάθαρση η Μετάνοια.

Αυτό ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει γυρισμός.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
Και προ παντός το πολιτικό-δημοτικό κατεστημένο. Από τα Δημοτικά Συμβούλια πρέπει να φύγουν όλοι μέχρι τις καθαρίστριες. Να γίνει απολύμανση και μετά να μπει μέσα η γενιά των τριάντα μέχρι σαράντα ετών, που πιστεύω ότι δεν έχουν ακόμη διαβρωθεί από το σύστημα.

 Και πάνω από όλα να πάψει η ανανδρία και η ατιμία να είναι τρόπος ζωής, όπως τον δίδαξαν οι προηγούμενες δημοτικές Αρχές. Αλλά και όπως τον ανέχθηκαν όλες οι άλλες αντιπολιτευτικές παρατάξεις.
  
Θα πρέπει μόνο δύο φορές να έχει κανείς να εκλέγεται. Παντού σε βουλή και Δήμους. 

Αυτή η αειδής κατάσταση να βλέπουμε για πολλά χρόνια τους ίδιους στην βουλή, αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση, δεν είναι μόνο αντιδημοκρατική αλλά και καταστροφική. Αν δεν είχαμε ανθρώπους γαντζωμένους στην εξουσία δε θα είχαμε φθάσει εδώ σήμερα.
Από τα σημερινά κόμματα και τους σημερινούς δημοτικούς σχηματισμούς δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτε. Κατάντησαν πομφόλυγες ! Ζουν λες σε ένα άλλο κόσμο. Παίζουν τα παιγνιδάκια της εξουσίας και αδιαφορούν για τον τόπο.

Διότι αν δεν ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ θα είχαν όλοι παραιτηθεί, τουλάχιστον τα Κόμματα και οι Δημοτικές παρατάξεις. Για να σταματήσουν  αυτόν τον κατήφορο. Τη στιγμή της μεγάλης προδοσίας, την στιγμή Εθνικής Καταστροφής  τα ανθρωπάκια αυτά σκέπτονται την καρέκλα τους.
ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου