Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Αυξάνεται η κυβέρνηση σε βάρος των φορολογουμένων.

Σε μια προσπάθεια να κερδίσει πολιτικό χρόνο μέχρι τις γερμανικές εκλογές, αλλά και να ικανοποιήσει τους κυβερνητικούς εταίρους και ειδικά το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σαμαράς θα επιχειρήσει σύντομα ανασχηματισμό, μάλλον μετά το Πάσχα.  Αν και ο ίδιος μιλούσε για ολιγομελές κυβερνητικό σχήμα, όλα αυτά τα ξέχασε και προχώρησε ήδη σε αύξηση της κυβέρνησής του κατά έξι αναπληρωτές υπουργούς και έναν υφυπουργό. Με τις νέες προσθήκες θα αυξηθεί ο αριθμός των μελών της κυβέρνησης μαζί με τον Πρωθυπουργό σε 48 από 41, που είναι σήμερα.

Οι έξι νέες θέσεις αναπληρωτών υπουργών που αποφάσισε (και οι οποίες θα πληρωθούν σύντομα) είναι για τα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δικαιοσύνης, Δημοσίας Τάξεως, Τουρισμού, Ναυτιλίας και Μακεδονίας Θράκης, καθώς και μια νέα θέση υφυπουργού στο Παιδείας – Πολιτισμού. Η απόφαση αυτή δημοσιεύτηκε ήδη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και έγινε νόμος του κράτους.

Ολόκληρο το νέο πολυπληθές και κοστοβόρο κυβερνητικό σχήμα, πολλαπλασιαζόμενο φυσικά με γραμματείς συμβούλους, σωματοφύλακες, οδηγούς, γραφεία κ.λ.π. θα επιβαρύνει τη φορολόγηση των Ελλήνων, προκειμένου προφανώς να ικανοποιηθεί η εξουσιομανία των κυβερνητικών εταίρων της συγκυβέρνησης.

Φίλοι μας, αυτό το πολιτικό σύστημα δεν θεραπεύεται. Μόνη λύση είναι η ριζική αλλαγή του.  Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο για μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου